Julkaistu: 19.10.2020

Valtakunnallinen vesistökunnostusverkosto

Vesistökunnostusverkosto on valtakunnallinen kohtaamispaikka vesistöjen hyvinvoinnista ja kunnostuksesta kiinnostuneille kansalaisille, yhteisöille, yrityksille ja viranomaisille. Vesistökunnostusverkoston avulla jaetaan vastuita, etsitään ratkaisuja ja mahdollistetaan hyvinvoivat vedet yhdessä.

Verkoston kautta saa ajantasaista tietoa, löytää yhteistyökumppaneita, tietoa rahoituksista ja ohjeita vesistökunnostuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Verkosto jakaa kaikkien käyttöön opetusmateriaaleja, julkaisuja, ohjeita sekä suunnitelmia.

Liity mukaan verkostoon

Vesistökunnostusverkostoon voi liittyä mukaan tilaamalla sähköisen uutiskirjeen, jonka avulla saat tietoa ajankohtaisista asioista. Seuraa verkoston kautta vesistökunnostuksen tapahtumia ja osallistu mukaan. Seuraa vesistökunnostusverkoston facebook-sivuja ja saat ajankohtaista tietoa eri tilaisuuksista, tutkimuksista, uutisista ja ilmiöistä.  Seuraa vesistökunnostusverkostoa myös Instagramissa @vesistokunnostusverkosto sekä Twitterissä #kunnostajatkoolla.

Vesistökunnostusverkoston verkkosivut löytyvät osoitteesta:
www.ymparisto.fi/vesistokunnostusverkosto