Julkaistu: 16.12.2021

Joulukuun Vesikirje ilmestynyt

Suomen ympäristökeskuksen toimittaman Vesikirjeen uusin numero on ilmestynyt 16.12. Uutiskirje julkaistaan jo toista kertaa uudella alustalla, joka helpottaa uutisten selaamista ja lukemista.

Vesikirje kokoaa keskeisiä aiheita neljästi vuodessa muun muassa vesiaiheisista hankkeista, tutkimuksesta, tapahtumista ja julkaisuista. Uutiskirje on suunnattu erityisesti vesialan asiantuntijoille ja muille vesiaiheesta kiinnostuneille.

Joulukuun vesikirjeessä

Tuoreessa Vesikirjeessä kerrotaan muun muassa siitä, miten pohjaveden pinnankorkeutta seurataan automaattisesti ja miten rantametsien säilyttäminen voi parantaa maatalousjokien ekologista tilaa.

Voit lukea myös pienten virtavesien tilasta ja suojelutarpeiden arvioinnista laajan paikkatietoaineiston avulla. Lisäksi asiaa Suomen ja Venäjän yhteisiä rajajokia tutkivasta ja paikallisia asukkaita osallistavasta hankkeesta sekä Itämeren valuma-alueen yhteistyöstä ympäristötoimien suunnittelussa.

Tilaa uutiskirje tai lue verkossa

Vesikirjeen voi tilata sähköpostiin uudelta kotisivulta, josta kaikki kirjeet ovat saatavilla myös verkkoversioina. Uutiskirje julkaistaan vain suomeksi.

Vanhat Vesikirjeet löytyvät toistaiseksi syke.fi-palvelusta.

Lisätietoja

Päätoimittaja Milla Mäenpää-Engelbredt, vesikeskuksen kehittämispäällikkö, Suomen ympäristökeskus Syke, etunimi.sukunimi@syke.fi

Viestintäasiantuntija Katri Haatainen, Suomen ympäristökeskus Syke, etunimi.sukunimi@syke.fi