Asiaa vesihuollosta: Laadukas varautumissuunnitelma turvaa toiminnan häiriötilanteessa

5
kesä
2023
Tapahtuma-aika: 5.6.2023 klo 13:00 - 14:30
Esityskielet: suomi
Järjestäjä: ELY-keskuksen Vesihuoltopalvelut-yksikkö

Häiriötilanteilta ei voida ikinä täysin välttyä ja sen vuoksi on tärkeää, että niihin varaudutaan kunnolla. Laadukas ja hyvin laadittu varautumissuunnitelma turvaa laitoksen toiminnan myös häiriötilanteen sattuessa. Webinaarissa pureudutaan suunnitelman tärkeyteen ja laadukkaan suunnitelman sisältövaatimuksiin.

Webinaari on suunnattu vesihuoltolaitoksille ja tukkulaitoksille. Myös muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan esityksiä.

Ohjelma
Seminaarin avaus, Jyrki Lammila, Vesihuoltopalvelut -yksikkö
Miksi varautuminen on tärkeää? – laitoksen puheenvuoro, Elina Antila, Porvoon Vesi
Vesihuoltolaitoksen varautumissuunnitelman sisältö ja häiriötilanteiden toimintakorttien mallipohjat, Riina Liikanen, Vesihuoltopooli ja Vesilaitosyhdistys
Pienempien laitosten suunnitelman mallipohja, Vesa Arvonen, Suomen vesihuolto-osuuskunnat ry
Ajankohtaista vesihuollon varautumisesta – lainsäädäntö, kyberturvallisuus, hankkeet ja avustukset, Ilkka Juva, Vesihuoltopalvelut -yksikkö
Keskustelua, kysymyksiä ja kommentteja

Tilaisuus tallennetaan ja tallenne tulee nähtäville ELY-keskuksen YouTube-kanavalle.

ELY-keskuksen vesihuoltopalvelut -yksikön Asiaa vesihuollosta -seminaarisarjan tarkoituksena on tuoda yhteen vesihuoltoalalla toimivia ja aiheesta kiinnostuneita ympäri Suomen ja jakaa ajankohtaista vesihuoltoaiheista tietoa. Tilaisuuksia järjestetään vaihtuvin teemoin.